Tur att det finns datatekniker i Borlänge

Jag är så lycklig att det finns företag som arbetar med dataservice i Borlänge. Jag som är 75 år kan inte så mycket om datorer och därför är jag så tacksam att Tolls Dataservice finns som man kan få hjälp av. Jag vet inte vad jag hade gjort utan dem, jag har lärt mig att blogga och jag driver denna lilla blogg utan problem men när min dator krånglar och blir långsam har jag inte kunskapen hur man ska lösa det och då är jag så tacksam att de finns och hjälper mig oavsett vad det är. Det som jag tycker är så bra och som jag är så tacksam över är att de svarar alltid i telefon och tar god tid på sig när de ska förklara för mig och om vi inte kan lösa det på telefon, brukar de kunna komma till mig samma dag och fixa mina problem på ett snabbt och effektivt sätt och det uppskattar jag väldigt mycket.

Vad har ni som läser denna blogg för planer idag?

Mina planer idag är jag ska åka iväg till mina barnbarn som tog examen idag och jag är en så stolt mormor att jag fått så duktiga, fina och omtänksamma barnbarn.