TEK-EX teknikexperten

Tjenare! Jag tänkte gå rakt på sak och berätta att det finns ett företag för dig som har en trasig mobiltelefon i Tranås. Ett företag som heter TEK-EX teknikexperten. Det här företaget är experter på att laga både mobiltelefoner, surfplattor, datorer och spelboxar. Jag har själv fått hjälp av det här företaget när det var jag som hade en trasig mobiltelefon och jag är så glad att jag fick reda på att det här företaget kunde hjälpa till med detta för jag var närapå på väg att köpa en ny telefon när en polare berättade för mig att det går att laga sin mobiltelefon i Tranås på TEK-EX teknikexperten. Eftersom jag har en iPhone fick jag tillbaka telefonen på en timme redan, under tiden som jag väntade tog jag en fika på ett trevligt café som jag ska skriva ett inlägg om lite senare. På TEK-EX lagar de din iPhone eller Ipad på en timme medan andra modeller tar upp till ett dygn. Oavsett om du får vänta en timme eller max ett dygn är det en helt fantastisk service som det här företaget erbjuder alla som vill laga sin mobiltelefon i Tranås. Jag tror att det finns en hel del personer som köpt nya mobiler helt i onödan bara för att deras gamla fått sprickor i skärmen. Nu verkar det som om den här “köpa nytt-hysterin har lagt sig eftersom människor blir allt mer medvetna om det här med hållbarhet och miljö. Ska vi ha en planet som överlever går det inte fortsätta att konsumera och köpa nya saker hela tiden. Det är därför jag tycker det är så bra att det finns ett företag som TEK-EX för då kan man åtminstone laga sin mobiltelefon här i Tranås i stället för att köpa en ny.