Nytt golv i mitt kontor

Hej alla mina härliga och glada läsare och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta väljer att skriva om saker som rör it och teknik. Jag hoppas att alla mår bra idag och att ni hinner njuta at det fina vädret som vi har nu. Idag tänkte jag skriva om någonting lite annorlunda från mina vanliga ämnen, nämligen om en golvläggare här i Kalix som jag har tagit hjälp av. Jag vet att det är hur många som helst som hörde av sig och skrev i kommentarerna att ni ville veta mer om firman och att ni också behövde hjälp med era golv.

Jag kände då att jag skulle skriva ett litet kort inlägg om det även om det styr iväg från själva ämnet av bloggen. Jag försökte svara så många som möjligt av er i kommentarerna, men kände att om det nu var fler som var i behov av den här tjänsten och det här företaget så kunde jag lika gärna samla ihop det lite i ett inlägg istället. Som många av er vet så har ju jag varit i behov av att fixa mitt golv inne i mitt kontor, där jag, som ni också är väl medvetna om, spenderar den största delen av min vardag. När jag blev rekommenderade Urban Eriksson Golv och Kakel så nappade jag direkt då jag verkligen litar på personen som rekommenderade firman.